top of page
Search

Expositie Hamburg vanaf 22 April


Volgende week heb ik mijn eerste internationale expositie in Hamburg bij galerie Marziart. Op 22 April is de opening, waar ik zelf bij ben en tot 18 Mei zal mijn werk te zien zijn. Ben je toevallig in Hamburg, kom dan even kijken!


Een selectie van zelfportretten en portretten van peettante Ini


Ik heb een selectie gemaakt van zelf-portretten en portretten van mijn overleden peettante Ini, die altijd een grote invloed op mij is geweest. Deze werken zijn een reflectie op mijn persoonlijke en genetische relatie met haar. Wat wil ik van haar leren en welke van haar keuzes zou ik willen vermijden? Kan ik dat überhaupt wel, of zijn ze vastgelegd in onze gezamelijke genen?


Leven met een angststoornis


De zelfportretten bieden een kijkje in mijn leven met een angststoornis. Deze stoornis kwam al vroeg in mijn jeugd tot bloei en nu moet ik ermee leren leven. Ik heb het een paar jaar geleden een naam gegeven: mr/mrs. L. Anxiety (soms mannelijk, soms vrouwelijk). Ik heb periodes dat ik mr. Anxiety aardig weet te temmen, maar soms ben ik er gewoonweg te moe voor. Ik wil mijn angsten weg hebben, maar die ben ik dan, wat blijft er van mij over?29 views0 comments

コメント


bottom of page