top of page
Search

Nieuwe locatie, nieuwe inspiratie!Meer dan tien jaar geleden startten mijn zus en ik onze eigen bedrijfjes. Sinds die tijd droomden we ervan om samen te werken in één van die leuke pandjes in het Oude Noorden van Rotterdam. Door de jaren heen keken soms naar advertenties. Zelden vonden we iets dat aansloot bij zowel onze wensen als onze portemonnees. Deze zomer vond Madelein een hoekpandje, ooit een winkel, nu een kantoor, dat ons precies paste. En daar kun je ons nu vinden.Samen apart werken


Madelein heeft haar eigen bedrijf: Insides, een interieur- en lichtontwerpbureau, maar we vinden het prettig om op dezelfde plek te werken. Het is fijn om niet zo veel alleen aan het werk te zijn en samen bespreken we ons werk en onze ontwerpen. Hoewel we veel op elkaar lijken, is onze smaak in kunst en design vaak totaal verschillend. Maar juist door samen ernaar te kijken kunnen we onze ontwerpen verbeteren. Ik help haar met tekenwerk als ze tijd te kort heeft en zij helpt mij met het sjouwen van zware dingen van glas…

Mijn werk staat nu in mooi in het zicht


Voor het eerst heb ik etalageramen. Het voelt wel een beetje alsof ik in een vissenkom zit, maar ik vind het leuk dat mensen kunnen zien hoe mijn werk tot stand komt. Het is ook fijn dat mijn werk nu mooi in het zicht staat. Het is grappig om mensen stiekem naar binnen te zien kijken. Het is een hele levendige buurt en we hebben al met veel mensen een praatje gemaakt. We vinden het hier super!Kom eens langs!


Het Oude Noorden is een wijk met veel creatieve bedrijfjes. Ik vind het leuk om daar een onderdeel van uit te maken. Ondanks dat mijn atelier vooral een werkplaats is met gereedschap, machines en een oven, wilde we onze nieuwe plek zo mooi mogelijk maken. We hebben geïnvesteerd in een wandje, kasten, verf en verlichting. Na twee manden klussen en verhuizen zijn we nu open op onze nieuwe locatie aan de Tollensstraat! We zijn er elke werkdag, behalve woensdag of wanneer we bij een afspraak zijn. We vinden het leuk om mensen te ontvangen, dus kom eens langs!

6 views0 comments

留言


bottom of page