Free at last - Lightness

This painting is an abstract, but there is a little girl hidden in this piece of art. When the light is right, you will see her…

This painting is part of a series of three dedicated to the freedom of oppression and poverty. I feel very powerless whenever I see people, especially children, suffer in this world. But I can paint about it and donate part of the sales price to charity.

Technique: 3 layers of behind glass painting give extra dimensions.

Pieces of glass are glued on top and part of the work is engraved.

Size: 45×60 cm (excluding the frame)

30 % of the sales price goes to www.vluchteling.nl

Dit schilderij is voor het grootste deel abstract, maar er zit een klein meisje in verstopt. Als het licht op de juiste manier valt, kun je haar zien…

Dit achterglasschilderij is één deel van een serie van drie. Het thema is: vrijheid van onderdrukking en armoede. Wanneer ik beelden zie van mensen, met name kinderen, die onder erbarmelijke omstandigheden leven, voel ik me altijd erg machteloos. Mijn manier om bij te dragen is door een kunstwerk te maken en een deel van de verkoopprijs te doneren.

Techniek: 3 lagen beschilderd glas geven diepte aan dit werk. Stukken glas zijn erop verlijmd en een deel is gegraveerd.

Afmeting: 45×60 cm (zonder lijst)

30% van de verkoopprijs gaan naar www.vluchteling.nl

ATELIER DE LAMPION

This is the workshop of Evelien de Bruijn. A former architect who now focusses on art and architectural glass.

Atelier de Lampion is de werkplaats van Evelien de Bruijn. Voorheen architect en nu kunstenaar met een focus op glas in architectuur.

CONTACT

Atelier: Tollensstraat 3, 3035 NA, Rotterdam

Post: Kleiweg 228a, 3051 SN, Rotterdam

edb@delampion.com

  • Facebook Black Round
  • Pinterest - Black Circle

COPYRIGHT ATELIER DE LAMPION 2017.