top of page

Disconnected

Do you ever feel disconnected? Maybe you recognise what I mean, and then we can connect…
I made a duo of artworks where I juxtaposed my aunt Ini and me.

This is 'Disconnected'
It is about our connection to who we want to be. I often feel disconnected to my image of who I feel I am, compared to who I am. Or maybe it is to who I would like to be, compared to who I really am. You see... it's confusing me already! Who I am now is okay, it's pretty good, but can I grow and connect to who I want to be or who I feel I am?
Each colour in my recent works have a meaning as well, like a colour-dictionary. Yellow stands for hope and dreams, grey represents anxiety, orange is stress and pink creativity.

Size: 40 x 50 cm (without frame)

Technique: Paper on canvas, watercolour, acrylic paint, ink and glass

Heb je ooit het gevoel dat je verbinding met jezelf is verbroken? Misschien herken je wat ik bedoel en maken we onze eigen verbinding…

Ik heb een tweeluik gemaakt van mijn overleden tante Ini en mezelf.

 

Dit is ‘Disconnected’

Het gaat over onze verbinding met wie we willen zijn. Ik heb vaak het gevoel dat ik niet verbonden ben met de persoon, die ik denk te zijn, de echte ik. Dat ik niet ben wie ik denk te zijn. Misschien voel ik me niet verbonden met wie ik zou willen zijn, in vergelijking met wie ik echt ben. Het is ergens heel verwarrend, begrijp je? Ik ben best ok met wie ik ben, mijn leven is best goed. Maar is er een mogelijkheid dat ik nog groei en me verbinden met die echte ik, die ik denk dat er in mij zit?

De kleuren in mijn werken van dit jaar, hebben allemaal een eigen betekenis, als een woordenboek. Geel staat voor hoop, dromen en verlangen, oranje is stress en roze creativiteit en fantasie.

 

Afmetingen: 40 x 50 cm (zonder lijst)

 

Techniek: Papier op canvas, aquarel, acrylverf, inkt en glas

bottom of page